Norwegian English

Massasje

facialmassage

 Facial massage

 Ansiktsmassasje øke blodsirkulasjonen til ditt ansikts vev, noe som resulterer i lysere, ungdommelig utseende skin.Facial massasje kan også bidra til å løfte og stramme huden, reduncing utseendet puffieness og rynker, slik at du føler fredelig og avslappet.

Massasje bioenergetisk

 

Relaxion massage

Der er susbstantial helsemessige fordeler til en realxionmassage.Gentle massasje stimulerer sesory nerveender i hud, som sender massasje theought nervesystemet og føre til at hjernen til å frigi andarphins.

 

 

aromatherapy

AromaTherapy

Letter nervøsitet, irritabilitet og angst. Dette avslappende blanding fremmer en følelse av indre fred og harmoni mens lettelser nervøsitet, irritabilitet og apprehension.Know for sin beroligende propietes, lavendel, kamille og vetiver er kombinert med oppløftende aromaer av sitrus og Clary sage.The resultatene av denne aromaterapi teknikk ren ro.

 

Lotus

Sport Massage

Sport massasje ble utviklet for å hjelpe idrettsutøvere forberede kroppen for optimal performace komme seg etter en stor begivenhet eller fungere godt under training.Sports massasje streker forebygging og helbredelse av skader i muskler og sener.

 

 

honeymassage

Honey Massage

Det bemerkes at honning massasje er ganske gunstig for pakken pain.During massasje energi meridianer som carrespond på indre organer arestimulated, Stimulering av disse meridianene og starten på avrusning prosessen fremme en sterk vekkelse av hele bady.Honey massasje betraktelig forbedrer blodsirkulasjonen i de dypere lag av huden, fremme forbedringer i ernæring og avfallshåndtering i huden og i alle indre organer og også eliminerer smerte.

body-treatments-1

Body Treatments

Kroppsbehandlinger er avgjørende en ansikts for hele kroppen og la huden din.